Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
Białoruś wzmacnia środki bezpieczeństwa na granicach z UE

Czytaj więcej na fakty.interia.pl/swiat/news-bialorus-wzm...;utm_campaign=chrome

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
Jabin z Hazo napisał:
53 proc. Polaków: przyjmowanie uchodźców to nasz moralny obowiązek [SONDAŻ "WYBORCZEJ"]

Chlebem i sola.
Oni tez nie widza zwiazku miedzy islamskimi imigrantami i teroryzmem

----------
Jestem jedną z 4 osób. które utworzyły Centrum Badania Opinii Społecznej w Wawie. Dam Ci rade- te badanie GW wydrukuj i.....utrzyj sobie , co trzeba. Lewą ręką, po islamsku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Cortez1 napisał:

Jestem jedną z 4 osób. które utworzyły Centrum Badania Opinii Społecznej w Wawie.

Gratulacje towarzyszu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
Lindemans napisał:
Cortez1 napisał:

Jestem jedną z 4 osób. które utworzyły Centrum Badania Opinii Społecznej w Wawie.

Gratulacje towarzyszu

Bog zaplac Siostro przepełniona katotalibska miłością bliźniego. Na życzenie mogę dostarczyć na privee zdjęcia spotkań Kiszczaka ( lato 1988!!) z aktualnymi idolami Siostry.Szok murowany.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Cortez1 napisał:
Lindemans napisał:
Cortez1 napisał:

Gratulacje towarzyszu

Bog zaplac Siostro przepełniona katotalibska miłością bliźniego. Na życzenie mogę dostarczyć na privee zdjęcia spotkań Kiszczaka ( lato 1988!!) z aktualnymi idolami Siostry.Szok murowany.

Ani minuty wiecej nie mam zamiaru tracic na dyskusje z kims takim, jak ty. Poki zarzucisz mi cokolwiek, to polecam ci twoje wpisy kierowane do mnie, lub na moj temat, kiedy jeszcze slowa do ciebie nie napisalam. Nienawisc tak ci zaslepia oczy, ze nie potrafiles nawet doczytac, czy ja wogole jestem wierzaca Na szczescie tacy, jak ty,aparatczyki na uslugach sowietow, juz odchodza w niebyt. Wymieraja rowniez smiercia naturalna. Mozesz sobie jeszcze popluc, poszczekac, a i tak oboje doskonale wiemy, ze to, za przeproszeniem, gowno Polakow obchodzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok